Ik ben Annick gecertificeerd coach, trainer en stichter van Equi & Co en de personal coaching praktijk ‘Ik mag er zijn’ (vrouwen en zelfvertrouwen).

foto-website

 

Over een periode van 24 jaar verzorgde en trainde ik iets meer dan 10 000 paarden zowel in Amerika als Europa. En in mijn carrière als internationale groom werkte ik voor de absolute wereldtop, met ruiters in de USA zoals: Tucker Johnson (Olympisch kampioen mennen) en Mark Leone (meervoudig wereldbeker finalist). En in Europa Jean-Claude Van Geenberghe, John & Michael Whitaker, Ludo Philippaerts. Ik eindigde mijn carrière in de topsport als stalmanager bij Jan Tops in Valkenswaard.

carrera

Gedurende meer dan 6 jaar assisteerde ik in het operatiekwartier van een paardenkliniek. 9 Maanden in Mendam New Jersey USA, en 6 jaar in het zuiden van Frankrijk bij Dr François Martin, waar ik ook als office manager fungeerde.

Salle opératoire - François Martin

Na mijn carrière in de paardensport nam ik mijn studies weer op en behaalde o.a. een Master in Businessmanagement. In 2007 keerde ik na 11 jaar leven in Frankrijk terug naar België, en werkte als projectmanager op het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen.

FAM 2010